Misty Slopes

Unikt erbjudande till kommunala bostadsbolag

Gör på samma sätt som många av Sveriges stadsnät redan gör

umea-logo.png
skurupselverkbredbandrgb98x98.png
falu-logo.png
vindeln-logo.png
soderhamn-logo.png
fiberstaden-hudiksvall-logo.png
fibra logo2.png
splivision-logo.png
oresundskraft_rgb_2016_98x98.png
storuman_logo98x98.png
Njudung-Energi-rgb-98x98.png
BLG_ENERGI_98x98.png
lycksele-logo.png
orebro-logo.png
ovik-logo.png
kraftringen logo.png

Klicka på play för att se innehållet

Paketerbjudande
till kommunala bostadsbolag
kap 1.jpg
kap 2.jpg
kap 4.jpg

Klicka på ett kapitel för att testa.

Paketpris:

Startavgift:  23 700 kr  15 900 kr

Månadsavgift: 4 250  2 900 kr

Avtalstid
Ingen bindningstid

3 månaders uppsägningstid

Avtre har specialiserat sig på att skapa interaktiva videoguider för sälj, marknad och supportarbete. 

Vad du vill veta mer om?

Studiorail™


Studiorail™ är vår egenutvecklade videoplattform.
En videoplattform som ger möjligheter till förgrenat videoflöde och interaktiva knappar.
Skapa nya URL:er till samma videoflöde med olika startpunkter och egen statistik. Eller byt ut videomaterial, publicera, utan att behöva ändra på redan befintliga inbäddningar.
Vår affärsmodell


När vi startade hade vi tre utmaningar:
- Skapa flöde i video som guidar tittaren rätt och exkluderar onödig och förvirrande information - Ett sätt att kunna arbeta med film i större omfattning än man gör idag. - Ett smartare sätt att lösa underhållet av filmmaterialet över tid. Vår lösning blev vår egen interaktiva videoplattform Studiorail™ som löser användarproblemet och som ger administratören full frihet. Vi applicerade IT-företagens SaaS modell med en låg månadskostnad och köp "on demand". Vår produktion bygger på att vi återanvänder så mycket filmmaterial som möjligt och anpassar materialet efter era behov. Våra kunder får enkla, pedagogiska, högkvalitativa och unika videopaketeringar – nyckelfärdigt och till ett pris som alltid ger kunderna ett högre värde än kostnaden för våra lösningar.
För kundservice


Med våra färdiga paket får serviceorganisationen ett effektivt verktyg för att kunna guida och hjälpa kunderna. Genom att kunna skicka ut färdiga länkar via epost/SMS eller hänvisa till hemsidan skapar man både effektivitet och en behagligare arbetsvardag.

Inte ovanligt heller är att våra färdiga paket används frekvent i utbildningssyfte. Det fungerar som bra material för nyanställda, men även för de som behöver fräscha upp sina kunskaper.
För marknadsavdelningen


Marknadsorganisationen får ett professionellt material som visar att man arbetar på ett modernt sätt med kundens bästa i fokus. Bädda in på er hemsida och möjliggör så att era användare får möjlighet att hjälpa sig själva. Utöver användarvärdet gör vårt sätt att arbeta på, att ni slipper fundera på framtida underhåll av videomaterialet – ett problem många marknadsorganisationer brottas med. Vi jobbar löpande med att uppdatera och anpassa allt material för våra kunder och vår unika videoplattform gör att vi enkelt kan publicera allt uppdaterat material direkt.
Om oss


Avtre AB är ett privatägt IT och mediabolag lokaliserat i Umeå, med hela Sverige som arbetsområde. 2016 påbörjade vi resan tillsammans med Umeå Energi UmeNet. Målet var att kunna tillhandahålla information i interaktiv film som skulle stödja affären och avlasta kundservice och teknisk support. Vi byggde vår interaktiva videoplattform Studiorail och gjorde trevande steg i att producera kvalitativ film till ett lågt pris. År för år har vi förbättrat vår videoplattform, våra kunskaper i att kunna skapa interaktiv film, smartare produktionssätt och bättre pedagogik. 2020 har vi stadsnät och energibolag runt om hela Sverige, både stora som små som använder Bredbandshandboken. Nyckeln till vår framgång är att vi nu kan leverera högkvalitativa interaktiva filmpaket till en bråkdel av kostnaden och med inkluderat underhåll. Det gör att våra kunder garanterat får ett relevant material idag och över tid. Henrik Vinroth
VD | Avtre AB

Kontakta oss för mer information eller offert

Christer liten vit-webb.jpg

Christer Tjäder

christer@avtre.se

+46 (0)70-551 32 02

Henke liten vit-webb.jpg

Henrik Vinroth

henrik@avtre.se

+46 (0)70-182 00 09